Zorgmeubilair

Compleet advies en goede oplossingen voor uw zorginrichting

Bent u op zoek naar zorgstoelen, zorgtafels of wachtkamerstoelen dan bent u bij De Jong Kantoormeubilair aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment zorgmeubilair in Friesland.

Zorgmeubilair in Friesland

Ons zorgmeubilair draagt bij aan het creëren van een thuis voor alle bewoners in een zorginstelling. Wij helpen u daarom graag met ons advies. Samen zorgen wij er dan voor dat bewoners zich thuis voelen en medewerkers zich met de zorg bezig kunnen houden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Assortiment Zorgmeubilair

Door ons brede assortiment hebben wij zorgmeubilair dat past in moderne gebouwen en monumentale gebouwen. In ons assortiment zorgmeubilair vindt u verschillende grote merken zoals: Thereca en Score.

Online assortiment zorgmeubels

Zorgmeubilair in Friesland nodig?

U kunt in onze showroom komen om de zorgstoelen uit te proberen en wij kunnen u dan uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen wij proefstoelen leveren zodat u op uw gemak kunt kijken hoe de stoel bevalt en of hij in de ruimte past.

Jarenlange ervaring

Wij hebben veel ervaring met het inrichten van kantoren, kerken en zorginstellingen en weten hierdoor goed tegen welke mogelijke problemen u aan loopt. Eventuele referenties op aanvraag. Meer weten over onze dienstverlening, neem dan telefonisch contact op via 0519-571967 of vul ons contactformulier in.

Neem contact met ons op