Carlo

Prijs aanvragen
Categorieën: ,

Beschrijving

De Carlo is een fauteuil met strakke vormen. De fauteuil heeft een metalen onderstel en is voorzien van een zitting met klapmechaniek. Het model is volledig gestoffeerd en te bekleden met stof naar keuze. De Carlo fauteuil is beschikbaar met een lage, middelhoge en hoge rug. Naast de fauteuil is dit model ook leverbaar in een bank in verschillende formaten (2-zits en 3-zits).

Het verschil tussen de Carlo en de Rico serie is de armlegger.

De Carlo fauteuil is erg geschikt voor de ouderenzorg en goed te combineren met ander zorg-meubilair uit ons assortiment. In de prijs zijn we uitgegaan van stofgroep 1. Stoffen met een design zijn tegen een meerprijs ook leverbaar.  De fauteuil heeft een beuken frame en beuken poten.  In meerdere beitskleuren verkrijgbaar.

De fauteuil is vol gestoffeerd. Verder heeft het een klapkussen op singels. Het voordeel van een klapkussen is dat de stoel altijd goed reinig baar is omdat je het zitkussen naar voren kunt klappen. Wel zit het kussen vast aan de fauteuil zodat het goed blijft zitten.

Productinformatie aanvragen

Wilt u weten wat de prijs is voor dit product? Of meer informatie aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Extra informatie

Uitvoering rug

Hoge rug, Lage rug, Middel hoge rug

Frame

Metaal, Hout