Mibra Worxx vlinder opstelling

 782,00 1.568,00 Excl. btw

 

Mibra Worxx vlinder  180 x 90 cm opstelling hoogte instelbaar 620 – 850 mm

  • T-poot uitvoering
  • electrische of zwengel-hoogteverstelling
  • blad 22mm dik
  • Tegen meerprijs volkern blad of 32mm lichtgewicht blad
  • proefplaatsing is mogelijk
  • Mibra Worxx technische informatie

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Beschrijving

U bent op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting, ontdek de slimme manier waarop uw medewerkers hun werkplek kunnen organiseren. Alles binnen handbereik. Pure efficiency, op basis van design en functionaliteit. En altijd de mogelijkheid tot veranderen.

Worxx voelt zich thuis in iedere omgeving. Van kantoor tot directie ruimte. Vergaderruimte inrichten Woxx heeft de uitstraling.

Met Worxx presenteert Mibra een compleet inrichtingsconcept voor het kantoor en ook voor uw thuiswerkplek. Worxx is ontworpen door NPK industrial design.  Verrijdbare ladeblokken, standcontainers of een multifuncioneel sta-opbergelement maken het Worxx – programma compleet.

Wij leveren in Friesland en Groningen, in overleg is het mogelijk dat we door geheel Nederland Mibra meubilair kunnen  leveren en monteren.

Wij leveren in Drachten, Surhuisterveen, Franeker, Harlingen, Beesterzwaag, Leek, Stiens, de Bildthoek, Zoutkamp, Roden,

Voor uw complete kantoorinrichting kunt u vrijblijvend een bezoek brengen aan onze  showroom, waarna wij u graag een passend voorstel doen toekomen. Voor kwaliteit en goed  advies bent u in Dokkum op de juiste plek.

Extra informatie

Blad kleur

Ahorn, Beuken, Bordolino eiken, Eiken, Eiken licht, Havanna, Lichtgrijs, Wit

Frame kleur

Aluminium, MB01 (antraciet), Wit, Zwart

Uitvoering

electrisch verstelbaar, Hoogte instelbaar, Slinger verstelbaar