Vergadertafel voor 6 personen

 418,00 Excl. btw

Vergadertafel tonvormig 220×80/110 cm. voor een goed overleg. Door zijn vorm is het erg prettig vergaderen. Men kan elkaar beter aankijken dan aan een rechte tafel.

Werkoverleg of vergaderen? Deze vergadertafel kan in verschillende blad en frame kleuren geleverd worden.

 

 

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Deze mooie en degelijke vergadertafel staat centraal bij het uitwisselen van informatie en in combinatie met vergaderstoelen is het plezierig vergaderen. Bij de fabricage van  deze tafel wordt bovendien goed hout gebruikt,  de tafelbladen zijn FSC of PEFC gecertificeerd.

Bij de vergaderstoelen is grote keus in stofkleuren en frame kleuren, 4-poots vergaderstoel of slede vergaderstoelen alles is mogelijk om een prettig werk overleg te houden.

Toch op zoek naar een grotere of kleinere vergadertafel kijk dan bij onze vergadertafels of vraag naar andere mogelijkheden voor speciaalwerk. Wij kunnen naast de standaard maatvoering nog vele andere afmetingen leveren, maar ook teak houten tafels of tafels met  houten pootstel, tafels voor de zorg, rond of vierkante tafels alles is mogelijk.

Conferentie tafel met melamine bladen of volkern bladen zijn in vele blad kleuren leverbaar, ander pootstel? Vraag naar de mogelijkheden.

De Jong kantoormeubilair in Dokkum voor uw complete kantoorinrichting in Friesland en Groningen.

Bezorgen van deze tafel is na overleg mogelijk in geheel Nederland, bezorging achter 1e deur en ongemonteerd.

Prijs monteren op aanvraag.

Wilt u zich overtuigen van de mogelijkheden of de kwaliteit van de conferentietafels, kom eens langs in onze showroom op de Bocksmeulen in Dokkum.

Extra informatie

Blad kleur

Beuken, Eiken Whitewash, Noten, Wit

Frame kleur

Aluminium, Wit, Zwart