Conferentiestoel Anteo, Köhl

 280,00 394,00 Excl. btw

  • Rug in verschillende uitvoeringen
  • Sledeframe
  • Uitvoering in verchroomd of zwart
  • Vele stofkleuren
  • Standaard zitting of soft zitting
  • Standaard kleur zwart, blauw of rood
  • Andere kleuren op aanvraag
  • Levertijd +/- 4 weken
Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Conferentie stoel Anteo®

Conferentie Kohl Anteo® is een allround  stoel, die door zijn comfort overtuigd. Anteo of   “De vooruitziende”, zowel als vergaderstoel als bureaustoel. Er zijn verschillende rugleuningen mogelijk en veelvoud aan stoffen. Alles dus naar wens aan te passen.

Kohl

Köhl produceert en verkoopt ergonomisch zitmeubilair van hoge kwaliteit al vanaf 1976. Direct vanaf het begin heeft Köhl duurzaamheid en milieu, ergonomie en vormgeving hoog in het vaandel, evenals de kwaliteit. Door deze kwaliteiten levert Köhl in geheel Europa.

Ecologie en duurzaamheid van Köhl

Duurzaam produceren van duurzame producten dat staat voor de bedrijfsfilosofie van KÖHL. Zo worden bij de vervaardiging uitsluitend milieuvriendelijke materialen gebruikt die vrij zijn van schadelijke stoffen en recyclebaar zijn. Bij de productie wordt veel samengewerkt met lokale toeleveranciers en zijn de productielocaties voorzien van de modernste milieubesparende technieken voor directe energiebesparingen. De lange levensduur van de producten maken de jaarlijkse milieubelasting lager. Deze combinatie maakt KÖHL tot één van de meest duurzame producenten van zitmeubelen voor kantoor en project. Alle processen zijn door kwaliteitscertificaten voor kwaliteit en milieu (ISO 9001 – 14001) gegarandeerd.

Het blijvend moderniseren van productie en infrastructuur levert een constante bijdrage aan het milieu. Een voorbeeld hiervan is het 3.700m² grote dak met zonnepanelen voor de opwekking van 182.000 KWh groene stroom. In vergelijking met conventionele installaties wordt de CO² uitstoot hiermee met 125.000 Kg gededuceerd.
Met andere woorden: KÖHL produceert milieu vriendelijk

Lees hier meer over Köhl

Extra informatie

Uitvoering rug

Aruba Tube, Network, Slim Line

Uitvoering zitting

Soft-zitting, Standaard zitting

Framekleur

Verchroomd, Zwart (RAL9011)

Stofkleur

Blauw, Groen, Zwart

Merk

Kohl