Akoestische projectinrichting

Specialist in projectinrichting met akoestische oplossingen

Mede door Het Nieuwe Werken, Kantoortuinen, flexkantoren en verschillende ontmoetingsruimten is er een groeiende behoefte aan akoestische oplossingen.

Projectmatig werken, brainstorm groepen, projectteams en tijdelijke werkgroepen je ziet ze in een rap tempo in de nieuwe kantooromgevingen verschijnen. Voeg daar nog eens aan toe het gebruik van smartphones, tablets, wifi, videoconferancing in bedrijven en je snapt dat de geluiden en drukte op kantoor een heel ander karakter heeft dan een aantal jaren geleden.

Werknemers die werken in een rustige en stabiele omgeving kunnen zich beter concentreren en zullen productiever zijn.

Akoestische wanden en schermen

In vele moderne kantoorruimten is behoefte aan akoestische kantoorinrichting. Men heeft in de kantooromgeving behoefte aan rust en flexibiliteit. Door het gebruik van akoestische wanden en schermen kun je al snel rust creëren op de kantoren. Je krijgt hierdoor meer privacy op de werkplek waardoor mensen zich veiliger voelen en minder snel afgeleid op het werk.

Er zijn voor de verschillende kantoren vele verschillende oplossingen. Er zijn zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen. Wij helpen u graag verder met de juiste oplossing voor uw situatie.

Akoestische projectinrichting - Lounge Mibra (4) Akoestische kantoorinchting - Lounge Mibra (6) Akoestisch kantoormeubilair - Lounge Mibra jpg (2)

Akoestische wand-, of plafondpanelen

Deze panelen kunnen goed toegepast worden in ruimten met veel geluidsoverlast. Denk hierbij aan openbare ruimten, callcenters, scholen, zorginstellingen, overheidsinstellingen. Deze akoestische panelen zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Wij kunnen voor u berekenen hoeveel panelen u uiteindelijk nodig heeft. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Akoestische kantooroplossingen aan de wand Akoestische kantooroplossingen aan het plafond

Akoestische kantoorinrichting

Door gebruik te maken van akoestisch kantoormeubilair kun je een werkomgeving creëren waar mensen optimaal kunnen werken. Je creëert hiermee een bepaalde sfeer en rust op kantoor. Je maakt door het gebruik van stoffen het kantoor ook huislijker. Er is aandacht voor elkaar en aandacht voor het werk.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op dit gebied en willen graag samen kijken wat bij de identiteit en werkvorm van uw kantoor past.

Laat u adviseren » Bekijk onze akoestische producten »