Projectinrichting

Meer dan 20 jaar ervaring in projectinrichting in Friesland en Groningen

Al ruim 20 jaar is De Jong kantoormeubilair een professionele totaalinrichter. Wij bieden u deskundige hulp op het gebied van projectinrichting. Of dit nu een vergaderruimte, ontvangstruimte, kerk of zorginstelling is, altijd zullen we voor u een geschikte oplossing vinden. De Jong Kantoormeubilair heeft het inzicht uw specifieke wensen om te zetten in een goed ontwerp met passende producten.

Onze samenwerking staat garant voor een eerlijk advies en duidelijke afspraken. In onze showroom in Dokkum krijgt u een goed beeld van de actuele collectie meubilair voor een moderne inrichting. De Jong Kantoormeubilair draagt haar steentje bij aan het milieu. Dit doet zij door gebruikt kantoormeubilair op een maatschappelijk verantwoordelijke manier af te voeren.

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting werkplek Wij bieden u deskundige hulp op het gebied van kantoorinrichting. Of dit nu een vergaderruimte, ontvangstruimte of kantine is, altijd zullen we voor u een geschikte oplossing vinden. Bovendien geven wij advies op het gebied van o.a. horizontale en verticale bekleding, vloerbedekking, verlichting. Een goed ingerichte ruimte motiveert en stimuleert.
Lees meer

Bel mij

Projectinrichting zorg

Projectinrichting Zorg Complete inrichting voor zorginstellingen met duurzaam en onderhoudsvrij zorgmeubilair. Wij staan voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van zorgmeubilair maar ook voor de verdere inrichting van uw zorginstelling kunt u op ons advies rekenen. Van verpleeghuizen, rusthuizen, gehandicaptenzorg, tot huisartspraktijken.
Lees meer

Kerkinrichting

Kerkinrichting Compleet advies en goede oplossingen voor uw kerkinrichting. Bent u op zoek naar kerkstoelen, zaalstoelen of conferentiestoelen dan bent u bij De Jong Kantoormeubilair aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment koppelbare stoelen en jarenlange ervaring in het plaatsen van kerkstoelen.

Lees meer