Waddenvereniging Harlingen

De Waddenvereniging is een organisatie die opkomt voor de belangen van de Waddenzee! Het werk van de Waddenvereniging heeft vele facetten. Bij het ene onderwerp verzetten ze zich krachtig tegen aantasting van het ecosysteem Waddenzee, bij het andere onderwerp zetten ze projecten in gang die het robuuster maken. Bent u geïnteresseerd wat de Waddenvereniging allemaal doet kijk dan hier op hun site.

De opdracht die wij van de Waddenvereniging meekregen was om te kijken of het mogelijk was om van  2 verdiepingen terug te gaan naar 1 verdieping, dit om de kosten van de huur van het pand terug te dringen. Door goed te kijken en te luisteren naar de behoefte van het personeel zijn wij tot een inrichtingsplan gekomen waar goed gewerkt kan worden. Er waren hiervoor een paar kleine ingrepen van de aannemer nodig. Het bestaande meubilair werd ingeruild.

De werkplekken waar voor is gekozen zijn de Duo-werkplekken van het merk NicePrice. De werkplekken zijn uitgevoerd met een slingerverstelling en akoestische tussenwanden.

Wilt u ook kijken of u door een andere inrichting kantoorruimte kunt besparen? Wij staan graag met advies voor u klaar.