Folkje

Folkje Kooistra is sinds januari 2008 werkzaam bij De Jong Kantoormeubilair.

Folkje kan u adviseren op het gebied van een ergonomische werkplek maar ook voor de inrichting van een compleet kantoor kunt u bij haar terecht. Door het bezoek van o.a. beurzen blijft zij up to date van de laatste ontwikkelingen in de markt.

In 2012 heeft Folkje de opleiding BIK gevolgd bij The Office opleiding. In januari 2013 heeft ze deze opleiding succesvol afgerond. Folkje is nu officieel inrichtingskundige.

Leerdoelen van de cursus waren: Vragen kunnen beantwoorden met betrekking tot kantoorinrichting in de breedste zin. Zelfstandig een inrichtingplan uitwerken en dit onderbouwen. Kennis vergaren rondom de thema’s : Ruimtegebruik en indeling kantoorruimten ARBO wetgeving,ergonomienormeringen Werkplekken / zitmeubelen / zitwerkhouding Verlichting / kleur / binnenklimaat en geluid Materialenkennis qua vloer en raambekledingplaatmaterialen

Zij gaat met u in gesprek en na het inventariseren van uw eisen en wensenpakket maakt zij voor u een passend voorstel op maat met eventueel 2D of 3D tekeningen.

Graag ontvangt Folkje u in onze uitgebreide showroom om u de nieuwste trends en ontwikkelingen te laten zien.

Volg Folkje op Twitter.