Over ons

Deskundig advies voor uw kantoorinrichting

Wij bieden u deskundige hulp op het gebied van kantoorinrichting. Of dit nu een vergaderruimte, ontvangstruimte of kantine is, altijd zullen we voor u een geschikte oplossing vinden. Bovendien geven wij advies op het gebied van o.a. horizontale en verticale bekleding, vloerbedekking, verlichting. Bekijk de gerealiseerde inrichtingsprojecten »

Kantoorinrichting met nieuw & gebruikt kantoormeubilair

De Jong Kantoormeubilair te Dokkum (Friesland), is de specialist op het gebied van kantoorinrichting in de noordelijke provincies. “Wij bieden u een groot assortiment in kantoormeubelen, o.a. kantoorkasten, kantoorstoelen, ergonomische bureaustoelen, bureauopstellingen in vele soorten en maten van toonaangevende producenten. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies.”

Ruime showroom met kantoormeubilair

In onze ruime showroom treft u een uitgebreid assortiment aan van de door ons gevoerde merken op het gebied van moderne kantoorinrichting. Van de eenvoudigste stoel tot de meest ergonomische bureaustoelen en bureau- en kastenopstellingen, die voldoen aan alle wettelijke normen en eisen. Wij kunnen u ook van dienst zijn met een gevarieerd assortiment aan Low-budget kantoormeubelen.Voor iedere ruimte heeft de Jong Kantoormeubilair een geschikte oplossing.

Daarnaast hebben wij een regelmatig wisselend aanbod in gebruikte kantoormeubelen van bekende merken. Ook kunt u bij ons uw huidige kantoormeubilair inruilen. Wij zetten dit opnieuw in de markt of zorgen ervoor dat dit op een maatschappelijk verantwoorde manier wordt afgevoerd.

Specialist in zaalstoelen en kerkstoelen

Verder zijn wij gespecialiseerd in het adviseren op het gebied van zaalstoelen en kerkstoelen. Bovendien hebben wij een grote keus in stoelen voor Multi-Functionele Centra (MFC’s)

Bel ons gerust voor een gedegen advies (0519 – 57 19 67), referentie adressen of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom! Dus voor uw complete kantoorinrichting, school- of kerkinrichting in de regio Friesland en Groningen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontstaan van de Jong Kantoormeubilair

Van leerling warme bakker naar kantoorinrichter. Na een periode werkzaam te zijn geweest bij een warme bakker werd er gekozen voor route verkoper in diepvriesproducten. Hiernaast had hij als hobby verkoop van aanhangwagens, fietsen, kerstbomen en gebruikt kantoormeubilair. Dit laatste is uitgegroeid tot een volwaardig kantoorinrichters bedrijf. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in loondienst en de verkoop van kantoormeubilair een 2e tak was, kwam in 1997 de omschakeling tot zelfstandig ondernemer. Begonnen in Hantum met verkoop aan huis vanuit een loods. In 2003 werd een pand in Dokkum gekocht en vandaar uit groeide het tot een gerenommeerd en goed lopend bedrijf.