Over ons

Deskundig advies voor uw kantoorinrichting

Wij bieden u deskundige hulp op het gebied van kantoorinrichting. Of dit nu een vergaderruimte, ontvangstruimte of kantine is, altijd zullen we voor u een geschikte oplossing vinden. Bovendien geven wij advies op het gebied van o.a. horizontale en verticale bekleding, vloerbedekking, verlichting. Bekijk de gerealiseerde inrichtingsprojecten »

Kantoorinrichting met nieuw & gebruikt kantoormeubilair

De Jong Kantoormeubilair te Dokkum (Friesland), is de specialist op het gebied van kantoorinrichting in de noordelijke provincies. “Wij bieden u een groot assortiment in kantoormeubelen, o.a. kantoorkasten, kantoorstoelen, ergonomische bureaustoelen, bureauopstellingen in vele soorten en maten van toonaangevende producenten. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies.”

Ruime showroom met kantoormeubilair

In onze showroom treft u een uitgebreid assortiment aan van de door ons gevoerde merken op het gebied van moderne kantoorinrichting. Van de eenvoudige stoelen tot ergonomische bureaustoelen en bureau- en kastenopstellingen, die voldoen aan alle wettelijke normen en eisen. Wij kunnen u ook van dienst zijn met een gevarieerd assortiment aan Low-budget kantoormeubelen. Voor iedere ruimte heeft de Jong Kantoormeubilair een geschikte oplossing.

Daarnaast hebben wij een regelmatig wisselend aanbod in gebruikte kantoormeubelen van bekende merken. Ook kunt u bij ons uw huidige kantoormeubilair inruilen. Wij zetten dit opnieuw in de markt of zorgen ervoor dat dit op een maatschappelijk verantwoorde manier wordt afgevoerd.

Specialist in zaalstoelen en kerkstoelen

Verder zijn wij gespecialiseerd in het adviseren op het gebied van zaalstoelen en kerkstoelen. Bovendien hebben wij een grote keus in stoelen voor Multi-Functionele Centra (MFC’s)

Bel ons gerust voor een advies, of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom! Dus voor uw complete kantoorinrichting, school- of kerkinrichting in de regio Friesland en Groningen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontstaan van de Jong Kantoormeubilair

Het ontstaan van de Jong Kantoormeubilair begon in 1997 in Hantum. Johannes begon als zelfstandig ondernemer met de verkoop van gebruikte kantoorartikelen. In 2003 verhuisde het bedrijf van Hantum naar het huidige pand in Dokkum aan de Bocksmeulen. Het assortiment werd uitgebreid naar kantoormeubilair, zorgmeubilair, kerk- en zaalstoelen en ook meubilair voor de industrie.

Een nieuw hoofdstuk

Sinds 2020 is Jan Wouter werkzaam bij de Jong Kantoormeubilair. Met zijn achtergrond in de dienstverlening en ergonomie nam hij een frisse blik mee in het bedrijf. In 2022 bestond het bedrijf 25 jaar en werd het tijd voor Johannes en Grytsje om te gaan genieten van hun camper, tuin en kleinkinderen. Sinds 1 januari 2023 is Jan Wouter de trotse eigenaar van De Jong Kantoormeubilair.