Prosedia

Prosedia stoelen voldoet aan duidelijke verwachtingen. Alles bieden wat van een goede stoel verwacht mag worden, goede zitkwaliteiten en goede prijs. Prosedia stoelen voor zowel kantoor als thuiswerkplek en snel leverbaar, de bureaustoel Se7en en Yourope zijn uit voorraad leverbaar.

Gewoon beter zitten op een Prosedia bureau stoel of vergaderstoel. Ook houdt Prosedia rekening met het mileu en heeft het blauwe certificaat, deze word toegekent aan producten die minder belastend zijn voor het mileu. Of het nu gaat op de Se7en bureaustoel of Younico bezoekerstoel op deze Prosedia producten allemaal 3 jaar volledige garantie.

Bekijk de website van de fabrikant.

Enkele producten van Prosedia

Younico bezoekersstoelYounico bezoekersstoelen

Serie bezoekersstoelen met stalen frame en zwart kunststof zitting en rugleuning. Stoffering in Tec, diverse kleuren mogelijk. Leverbaar met en zonder armleggers. Alle stoelen zijn stapelbaar, met behulp van de transportwagen is de stapelhoogte tot 40 stuks.

meeting ronde rugMeeting conferentiestoel

Een collectie, die geheel uit houten modellen bestaat. Eenvoudig en daardoor elegant. Voordelig en snel leverbaar. Bovenal een collectie, die uw toehoorders zal inspireren en uw budget ontziet.
Alle seminar- en conferentiestoelen zijn stapelbaar en koppelbaar.

Bekijk de Meeting conferentiestoel

Yourope 3

Yourope bureaustoel van het merk Prosedia geschikt voor thuisgebruik en studenten. De bureaustoel is in hoogte verstelbaar en heeft instelbare armleggers. Verder is de stoel leverbaar met harde of zachte wielen. De bureaustoel wordt geleverd in een doos en is zeer makkelijk te monteren. In 8 verschillende kleuren leverbaar en zwart uit voorraad leverbaar.

Prosedia Se7en bureaustoelSe7en bureaustoel

Voor kantoor en thuisgebruik. De synchroontechniek van deze seven bureaustoel heeft tot voordeel dat de synchrone beweging van zitting en rugleuning zorgt voor een optimale ondersteuning in elke zithouding en verlichting van de wisseling tussen diverse zithoudingen.
De gepatenteerde variabele basiszithoogte-verstelling (GVBV) maakt de individuele instelling van de zithoogte mogelijk en biedt hierdoor aan kleinere als aan grotere gebruikers een correcte instelling van de zithoogte.
5 jaar garantie op deze se7en bureaustoel is de zekerheid bij het maken van uw keuze. Kostenloze vervanging van de onderdelen in de garantie periode.

Bekijk onze Se7en bureaustoelen