Mibra

Mibra is inmiddels overgenomen door Pami. Mocht u nog opzoek zijn naar Mibra meubilair of aanvulling op u bestaande Mibra meubilair? neem dan contact met ons op. Wij hebben nog onderdelen en tweedehands Mibra meubilair te staan.

Mibra kantoormeubelen heeft een werkplek voor iedereen. Specialistische kennis van zaken, producten afgestemd op de organisatie en haar gebruikers, leveringen op maat en volgens afspraak, maximale service en garantie. Mibra specialiseert zich in het maken van gebruiksvriendelijke meubelen die praktisch zijn. Zoals kasten met handige lades, opbergsystemen en bureaus. volgens Mibra is het perfecte kantoor een kantoor waar je ook normaal in kunt ‘leven’. De kantoormeubelen van Mibra worden steeds vernieuwd. Continu wordt gezocht naar innovatieve oplossingen.

Mibra Slimm

Zit -sta tafel Mibra SlimmMibra Slimm is een innovatief kantoormeubel concept dat volledig inspeelt op de wensen en eisen van de gebruiker. Kwalitatief, flexibel, modern en efficiënt. Kortom SLIMM.

 • Subtiel design
 • Slimme oplossingen
 • Kwalitatief, modern en flexibel

Bekijk het Mibra SLIMM bureau


Mibra twinss dubbele werkplekken.

TWINSS met akoestische inzet“TWINSS” work togethter

Twinss, de dubbele werkplek van Mibra, met individueel in hoogte instelbaar danwel mechanisch of elektrisch verstelbare werkbladen (62-85 cm).

Twinss is ontwikkeld vanuit hetzelfde basis materiaal als Linqq, Linqq+, Slimm en Senss. Hierdoor laat Twinss zich naadloos met deze lijnen combineren tot totaaloplossing zondercompromissen. Door de uitgebreide uitvoeringsmogelijkheden biedt Twinss u de mogelijkheid uw eigen identiteit aan deze werkplek te geven.

De Twinss tussenwanden zijn gestoffeerd of van geperforeerd staal en hebben een vaste hoogte waardoor er rust gecreeerd wordt in het kantoor, ook als de werkbladen in verschillende hoogten zijn ingesteld. Zowel in kleurstelling als in functionaliteit zijn diverse opties mogelijk.

Twinss dubbele werkplek is leverbaar in 80 en 90 cm diepe bladen met verschillende breedtes en keuze uit de volledige kleur- en materiaal collectie van Mibra.

De poten van Twinss dubbele werkplek zijn zowel open, transparant, als gesloten verkrijgbaar. Gesloten poten zijn zowel in geperforeerd staal als in dezelfde uitvoering als de werkbladen leverbaar, een subtiel detail in de vormgeving. Volledig stalen ladeblokken al dan niet voorzien van houten fronten versterken dit beeld.

Twinss is gebaseerd op de beproefde Mibra expander technologie zodat u van maximale stabiliteit en montagegemak verzekerd bent.

Mibra Twinss Duo werkplek


Mibra Senss wangenbureau

Mibra SenssMibra Senss wangenbureau is een nieuwe lijn van Mibra.

De basis van Senss wangenbureau wordt gevormd door 80 en 90 cm diepe werkplekken al dan niet gecombineerd met 60 cm diepe aanbouwtafels met diverse in/verstel opties. Uiteraard maken ook spreek- en vergadertafels onderdeel uit van deze bureaulijn.

In combinatie met de ladeblokken en roldeurkasten met vlakke toppen ontstaat een eenheid die niet alleen in vorm maar ook in kleurmogelijkheden uniek is te noemen.

Mibra Evolution

evolution_teeEVOLUTION: voor een zeer flexibele kantoorinrichting.
Eenvoudig en strak meubilair met een hoge kwaliteit.

 • Drie verschillende pootstellen, Base,First, en Tee
 • Universeel dragende frame
 • Eenvoudige, snelle montage
 • Uitgekiende bladvormen
 • Enorme flexibiliteit.

Evolution is voortgekomen uit inzicht in en vooruitdenken over menselijke en natuurlijke vormen. Het is een uiterst elegante, strak vormgegeven meubellijn, een aanwinst voor ieder kantoor. Zonder overbodige fratsen, maar vol met doordachte elementen en gebruiksgemakverhogende zaken. De vormgeving kenmerkt zich door een combinatie van rondingen en hoeken. Daarbij voelt de mens zich thuis, terwijl de beschikbare ruimte efficiënt wordt benut.

Evolution is opgebouwd rond een universeel dragendframe, met naar keuze 3 verschillende pootstellen die onderling uitwisselbaar zijn. Alle uitvoeringen zorgen voor een grote zijdelingse stabiliteit. De beenvrijheid is optimaal. De poostellen hebben een geïntegreerde kunsstof geleiding, zijn traploos en zeer eenvoudig in hoogte verstelbaar van 620mm tot 880mm.

Standaard is Evolution leverbaar met 18mm en 25mm gemelamineerd spaanplaat. De bladen zijn bekleed met een hoogwaardige dubbelzijdige melamine toplaag, R is 3 afgerond, krasvast en lichtecht. De bladen zijn afgewerkt comform EN en DIN. En wilt u af van hinderlijke of ontsierende kluwenkabels? Kies dan voor de horizontale en/of verticale kabelgeleiding. U heeft de keuze uit vele bladvormen en kleuren.

Levertijden +/- 3 weken

Vraag naar de mogelijkheden voor 2 en 3D voorstellen, eventueel met kleuradvies.

Mibra Linqq en Mibra Linqq+

Mibra Linqq+ in Fabriek LINQQ+MIBRA Linqq en Linqq+ zijn breed inzetbaar en in vele kleuren maatvoering verkrijgbaar. LINQQ en LINQQ+ zijn opgebouwd rondom een universeel dragend frame. Het pootstel zorgt voor een grote zijdelingse stabiliteit. De hoogte-instelling is zeer eenvoudig zonder gebruik van gereedschappen te realiseren waarbij het hoogte gebruik reeds vooruitloopt op toekomstige eisen.

 • Effectiviteit, functionaliteit en efficiëntie vormen het karakter.
 • Het zwevende blad legt het accent op dat waar het om gaat.
 • De unieke constructie zorgt voor een ongekende stabiliteit.
 • Transparantie door vormen, verhoudingen en materialisatie.
 • Vraag een kind een tafel te tekenen en je ziet dat hij/zij een 4-poots tafel tekent.
 • Zwevend blad, in diverse kleuren

Er zijn verschillende dieptes van tafelbladen en pootstellen.

Ook hierbij passende vergadertafels, kasten en verrijdbare ladeblokken. ook kunt u combineren met de Worxx of de Slimm, de pootstellen zijn onderling uitwisselbaar.

Kleuren frame : aluminium, platinagrijs, wit, lichtgrijs, zwart en multicolor

Bladkleuren : eiken, kersen, beuken, peren, havanna, noten, lichtgrijs, wit in 18 of 25 mm bladen

Mibra houdt rekening met het milieu. De metalen delen zijn voorzien van een poedercoating, met minimale laagdikte van 30 micron. Kunststof delen zijn recyclebaar.

Linqq bureau Linqq vergadertafel

Mibra Worxx uw ideale werkplek

Mibra Worxx Vergadertafel (ovaal)Mibra Worxx is enorm flexibel. Worxx meubilair is opgebouwd rondom een universeel dragend frame, met naar keuze een 4-poots uitvoering of een T-poot uitvoering. Beide uitvoeringen zorgen voor een grote zijdelingse stabiliteit en vangen vloeroneffenheden op. De beenvrijheid is optimaal, in hoekopstellingen met een diepte van 45 cm.

 • Elegant vormgegeven T-poot en 4-poot onderstel
 • Traploos in hoogte instelbaar en verstelbaar van 62-85cm
 • Groot montage gemak – Uniek sta-opbergelement
 • diverse maatvoering en kleuren verkrijgbaar

Worxx is een flexibel kantoormeubel lijn, voor elke omgeving geschikt : vergaderruimtes, directiekamers, callcenters, en ontvangstruimtes.  . De 4-poots en T- pootstellen zijn uitwisselbaar. Kantoormeubelen moeten eenvoudig kunnen aanpassen aan de functie van  de medewerkers.

Ruimtebesparend is het sta- en opbergelement. Het element is uitermate geschikt voor het opbergen van ordners, cpu’s en andere spullen. Bijpassende opbergsysteem in rol-en draaideurkasten in verschillende hoogte zijn mogelijk.

Ook kunnen wij uw kantoor indelen door 2D en 3D tekeningen, vraag de mogelijkheden bij ons aan, voor een passende kantoorinrichting.

Worxx vergadertafel Worxx vlinderopstelling Worxx hoekopstelling

Mibra Boxx kasten

Mibra Boxx roldeur kastenBOXX: ADVISEREN IN OPBERGEN EN ARCHIVEREN

Mibra heeft een zeer breed en diep kasten assortiment.  Essentiële onderdelen van een kantooromgeving zijn opbergen en archiveren. Kast en archiefsystemen brengen orde in ruimte en werk en leveren tijd- en kostenbesparing op.

 • Efficiënt gebruik vierkante meters
 • Werken met hoogte-eenheden
 • Hoge veiligheidseisen
 • Vele inrichtingsmogelijkheden
 • roldeurkasten in 100 en 125 breed, hoogte’s  76, 100,130,160 en 195 cm.

De beschikbare kantoorruimte, aard en inhoud van het werk en persoonlijke voorkeuren bepalen de keuze voor het best passende systeem. Wat moet waar en op welke manier opgeborgen en hoe vak wordt het geraadpleegd?

Boxx omvat een diversiteit aan archiveringsmogelijkheden, zoals roldeurkasten met kunststof of aluminium roldeuren, draaideurkasten, rolblokken, schuifdeurkasten, ladekasten, rekken en gaderobekasten.

In diverse kleuren leverbaar o.a : lichtgrijs, zwart, platinagrijs, wit en multi-color, eventueel voorzien van 18 of 25 mm top.

Ook is het mogelijk om zonder meerprijs een combinatie van kleuren te bestellen. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Topbladen mogelijk in de kleuren : peren, beuken, ahorn, kersen, havanna, noten,wit, lichtgrijs, eiken.

Volop keus in Mibra kantoorkasten

Archiefkasten Prijslijst Mibra Archiefkasten

Onze producten van Mibra