Keystone collection

Stevige stoelen waarin u zich veilig voelt en die ook nog lekker zitten? Die zitten in de Keystone collectie. Keystone is een collectie die veel wordt gebruikt in zorginstellingen. Denk aan ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Enkele producten van de Keystone collection

Rico serie

Rico Fauteuil voor ouderenzorgDe Rico serie bestaat uit en drietal zorgstoelen die in verschillende uitvoering leverbaar zijn. Dit zorgmeubilair is goed met elkaar te combineren.

Ilse armstoel

Zorgstoel Ilse met armleggersIlse armstoel zorgmeubilair  is een armstoel uit de Keystone collectie die goed inzetbaar is in de ouderenzorg. Het is een stoel waar oudere mensen zich veilig in voelen. De stoel heeft een schroefverbinding wat hem extra stevig en stabiel maakt. Verder heeft de stoel goede armleggers die het opstaan van ouderen uit een stoel vergemakkelijkt. Verder heeft de stoel als optie een handgreep in de rug.

Bekijk de Ilse zorgstoel

Sara serie

Zorgstoel Sara

De Sara armstoel is een stoel die onder andere zeer geschikt is voor de ouderenzorg. De stoel bevat ergonomische armleggers wat het opstaan uit de stoel vergemakkelijkt. Verder heeft de stoel geschroefde verbindingen wat de stoel extra stevig maakt. De stoel heeft een gesingelde zitting, hierdoor blijft de zitting altijd comfortabel ook naar enkele jaren gebruik.

Bekijk de Sara zorgstoel

Vincent serie

Keystone zorgstoel Vincent

De Vincent serie bestaat uit een armstoel die in verschillende uitvoeringen leverbaar is. De stoel heeft een gesingelde zitting. De Vincent zorgstoelen zijn o.a. op de volgende manier uitvoerbaar: houten frame of metalen frame, vast kussen of klapkussen, met of zonder wielen, met of zonder houten opdek op rug of armleggers, houtenframe kan tegen meerprijs 6cm breder.

Bekijk de Vincent serie

Eva serie (zorgtafels)

Keystone - Eva tafelStevige en stabiele tafel Eva is zeer geschikt voor in zorginstellingen. Deze tafel is een echte aanvulling op onze zorgmeubilair collectie. De Eva zorgtafels zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Er zijn bijvoorbeeld 14 bladkleuren mogelijk. Daarnaast zijn de Eva tavels goed te combineren met de Sara en Ilse zorgstoelen.

Bekijk de Eva serie