Drentea

De visie van Drentea kantoormeubilair is Focus on People, het produceren en ontwikkelen van producten en diensten die een positieve invloed hebben op de werkomgeving van mensen. Drentea produceert moderne bureau- en opbergsystemen voor zakelijk gebruik en daarbij komen kwaliteit en duurzaamheid tot uiting. Bij De Jong Kantoormeubilair kan een uitgebreid assortiment van Drentea leveren.

Brochure »

Website: Drentea

Enkele Drentea producten

Drentea archiveren en opbergen

Drentea Akoestische Schuifdeurkast hoog

Akoestische schuifdeurkasten: Deze kasten met akoestische  eigenschappen werken mee aan een optimale werkomgeving. De kasten zijn op vele manieren in te delen en zijn er in zowel enkelzijdig toegankelijke uitvoering als dubbelzijdig toegankelijk.

Schuifdeurkasten: Schuifdeurkasten van Drentea zijn in vele uitvoeringen leverbaar, met een diversiteit aan kleuren en materialen zoals melamine, staal en hout. Verder is deze kast uitvoerbaar met bv: legborden, hangframes en materiaal laden.

Roldeurkasten: De roldeurkasten van Drentea zijn leverbaar in verschillende kleuren die passen bij het complete programma van Drentea. De kasten zijn variabel indeelbaar. met o.a. legborgen, hangframes enz. Verder is er de keuze uit aluminium of kunststof roldeuren.

Ladeblokken en rolblokken: In verschillende maten en uitvoeren leverbaar. De ladeblokken zijn in veschillede dieptes leverbaar. Verder heeft u de keuze uit een hangmappenlade.

Metalen archiefkasten en dossierladekasten: De dossierkasten zijn in verschillende maten leverbaar en bieden een oplossing de opberg en archiefruimte die u wenst.

Drentea Presto werkplek

Drentea Presto werkplekkenDe Drentea Presto werkplekken zijn in hoogte verstelbaar en in verschillende kleuren, blad maten en modellen uitvoerbaar.

Verder zijn de Presto werkplekken ook uitvoerbaar als dubbele werkplek. Hierdoor heb je minder poten, meer ruimte en toch is de werkplek onafhankelijk instelbaar. Deze werkplekken zijn zijn leverbaar met  of zonder scheidingswanden.

De presto lijn bevat ook vergadertafels. U kunt dus van uw kantoor of werkruimte een mooi geheel maken en de vergaderkamers en werkplekken goed met elkaar combineren. Verder is de Presto werkplek ook goed te combineren met de schuifdeurkasten en roldeurkasten van Drentea.

Het Drentea Presto zit-sta meubel is snel en flexibel. U kunt dus snel van werkhouding wisselen van zitten in staan. Het bureau is geruisloos verstelbaar van 62 tot 127 cm.

Verder bevat Presto vele accessoires zoals kabelgoten doorvoerdoppen enz.

Drentea Squadra werkplek

Drentea Aquadra werplekkenDrentea Squadra is verkrijgbaar als vier-poots model of met een multiwand die te voorzien is van effectieve accessoires zorgt er voor dat de werkplek een schone en opgeruimde uitstraling krijgt.