Kerkstoelen

Bent u op zoek naar kerkstoelen, zaalstoelen of conferentiestoelen dan bent u bij De Jong Kantoormeubilair aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment koppelbare stoelen.

Koppelingen van kerkstoelen

Wanneer u in een zaal rijopstellingen plaatst bent u meestal verplicht om de kerkstoel te koppelen. Er zijn veel verschillende soorten koppelingen zoals bv. stripkoppeling, haak en oog koppeling of koppelingen die geïntrigeerd zijn in het frame. De koppeling moet te allen tijde goed gekeurd worden door de plaatselijke brandweer. Naast de verplichting van een koppeling is het natuurlijk ook voor uw veiligheid. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Assortiment kerkstoelen

Door ons brede assortiment hebben wij kerkstoelen die passen in moderne gebouwen en stoelen die passen in monumentale gebouwen. In ons assortiment kerkstoelen vindt u verschillende grote merken zoals: Béta, Casala, Köhl en Keystone collection. De verschillende opties zijn bijvoorbeeld: Stapelbaar, Bijbelvakje, met opdekje of geheel gestoffeerd. Verder hebben wij sinds kort geheel houten stoelen in ons assortiment.

Bel mij


Proefplaatsing van uw kerkstoel

U kunt in onze showroom komen om de kerkstoelen uit te proberen en wij kunnen u uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen wij proefstoelen leveren zodat u op uw gemak kunt kijken hoe de stoel bevalt en of hij in de ruimte past.

Ervaring met kerkinrichting

Wij hebben veel ervaring met het inrichten van kerken en weten hierdoor goed tegen welke mogelijke problemen u aan loopt. Eventuele referenties op aanvraag.


Enkele van onze zaal-/kerkstoelen

Hieronder vind u enkele uitgelichte koppelbare stoelen die zeer geschikt zijn om te gebruiken voor zalen of kerken.

Bekijk alle zaal-/kerkstoelen