Kerkinrichting

Compleet advies en goede oplossingen voor uw kerkinrichting

Bent u op zoek naar kerkstoelen, zaalstoelen of conferentiestoelen dan bent u bij De Jong Kantoormeubilair aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment koppelbare stoelen.

Koppelingen van kerkstoelen

Wanneer u in een zaal rijopstellingen plaatst bent u meestal verplicht om de kerkstoelen te koppelen. Er zijn veel verschillende soorten koppelingen zoals bv. stripkoppeling, haak en oog koppeling of koppelingen die geïntrigeerd zijn in het frame. De koppeling moet te allen tijde goed gekeurd worden door de plaatselijke brandweer. Naast de verplichting van een koppeling is het natuurlijk ook voor uw veiligheid. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Assortiment kerkstoelen

Door ons brede assortiment hebben wij kerkstoelen die passen in moderne gebouwen en stoelen die passen in monumentale gebouwen. In ons assortiment kerkstoelen vindt u verschillende grote merken zoals: Béta, Casala, Köhl en Keystone collection. De verschillende opties zijn bijvoorbeeld: Stapelbaar, Bijbelvakje, met opdekje of geheel gestoffeerd. Verder hebben wij sinds kort geheel houten stoelen in ons assortiment.

Inrichting kerk? Proefplaatsing van uw kerkstoel mogelijk

U kunt in onze showroom komen om de kerkstoelen uit te proberen en wij kunnen u uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen wij proefstoelen leveren zodat u op uw gemak kunt kijken hoe de stoel bevalt en of hij in de ruimte past.

Kerkinrichting Baptistenkerk in Friesland

Kerkinrichting voor Baptistengemeente Workum

Kerkstoelen in Fontein kerk Dokkum

Kerkstoelen voor PKN Dokkum

Jarenlange ervaring met kerkinrichting

Wij hebben veel ervaring met het inrichten van kerken en weten hierdoor goed tegen welke mogelijke problemen u aan loopt. Eventuele referenties op aanvraag. Meer weten over onze dienstverlening, neem telefonisch contact op via 0519-571967 of vul ons contactformulier in.

Bekijk ons aanbod kerkstoelen » Neem contact met ons op »