Köhl Tempeo Wave 6500 bureaustoel

 758,00 850,00 Excl. btw

Het bestseller model in de Tempeo Wave 6500 serie

  • Kohl lendensteun
  • Schuifzitting 8 cm
  • Kunststof voetenkruis
  • 2D armleggers
  • Auto synchroonmechaniek
  • Andere uitvoeringen op aanvraag

Productinformatie aanvragen

Wilt u weten wat de prijs is voor dit product? Of meer informatie aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Köhl Tempeo Wave 6500 bureaustoel

De fusie tussen minimalistisch design en optimale ergonomie

De Köhl Tempeo Wave is de innovatieve bureaustoel is ontworpen in samenwerking met de designer Justus Kolberg . De bureaustoel wordt gekenmerkt door een intelligente rug, ondersteunende functies en een duidelijk gedefinieerd kleurconcept.

De slanke rugleuning laat de rug „ademen“ – dankzij het uitwisselen van  lucht tussen de stof en een deel van de rug. Doordat de stoel op een speciale manier gestoffeerd is kan de stof flexibel op bewegingen reageren. Tegelijkertijd is de stof zo strak gespannen dat het zorgt voor optimale ergonomische ondersteuning van de rug. De ondersteuning van de onderrug is bovendien extra door de KÖHL-lendensteun (KBS®) en het voorkomen van rugklachten door de KÖHL® AIR SEAT.

Wilt u meer informatie over deze bureaustoel of een geheel andere uitvoering, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over het model wat het beste bij u past.

 

Extra informatie

Uitvoering zitting

Air-Seat (luchtkussen), Comfort Zitting (standaard)

Wielen

Harde wielen, Zachte wielen