Sale

NPO Pro-Fit elektrisch verstelbaar bureau (3-traps)

 999,00 1.067,00 Excl. btw

  • 3-traps verstelbaar van 65 tot 130cm.
  • Voldoet aan de arbo-norm.
Wissen
Artikelnummer: PFS16083T-A-NO Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Pro-Fit Elektrisch verstelbaar bureau met T-poot.

Dit Pro-Fit elektrisch verstelbaar bureau is snel en gemakkelijk op de goede hoogte in te stellen. Bent u op zoek naar de ideale flexwerkplek? Dan is de Pro-Fit uit onze huislijn een goede keuze. Het elektrisch verstelbaar zit-sta bureau is bovendien snel leverbaar en voldoet aan de NPR1813, NEN-EN 527-1, NEN-EN 527-2 . Het bureau is beschikbaar in de afmetingen 160x80cm en 180x80cm en is beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende bladen.

Het programma Pro-T bevat ook vergadertafels, kasten, ladeblokken, zo kunt u snel een compleet kantoor in richten. De Nice Price Office bureaus zijn leverbaar in de uitvoering Fyra, Pro-T en Pro-4. Inspiratie opdoen voor kantoorinrichting? Kijk dan eens bij onze referenties.

Waarom een werkplek met zit-sta bureau?

De mens is niet gemaakt om 5 dagen zittend zijn werk te doen. Met een elektrisch instelbaar bureau kun je zowel zittend als staand werken. Het verhoogt de productiviteit, je stofwisseling is hoger daarnaast is het ook gezonder voor je rug omdat je in verschillende houdingen werkt.

Duurzaamheid

De producent Nice Price Office heeft het milieu hoog in het vaandel staan. Alle Nice Price office meubelen zijn in Nederland geproduceerd, onder zeer goede gecontroleerde arbeidsomstandigheden.

Wilt u meer informatie over complete kantoorinrichting, zit-sta bureaus of thuiswerken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Extra informatie

Afmeting

160×80 cm, 180×80 cm

Blad kleur

Beuken, Eiken Whitewash, Noten, Wit

Frame kleur

Aluminium, Wit, Zwart