Palmberg Crew elektrisch verstelbaar bureau

 1.623,00 1.678,00 Excl. btw

  • Elektrische verstelbare werkplek
  • Diverse maten verkrijgbaar
  • Vele bladkleuren
  • Frame kleuren naar keuze
  • Levertijd +/- 5 weken
  • Andere maten op aanvraag

Vraag hier uw offerte aan

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Palmberg Crew elektrische zit-sta werkplek

Een volledig ergonomische werkplek met een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau. Omdat het bureau makkelijk verstelbaar is, maakt dit het mogelijk om te allen tijde moeiteloos te wisselen tussen zit- en stawerk. De Palmberg Crew zit-sta werkplek biedt een vrij instelbaar bereik van 65 -125 cm door middel van een traploze, elektromotorische hoogteverstelling. Met dit bureau heeft u dan ook een volledig ergonomische werkplek.

De Crew is modulair opgebouwd en heeft een vrijdragend dwarsbalsysteem met een fraai C-poot design. Door het C-poot design is de beenruimte onder het blad optimaal. De bladen zweven als het ware boven de frame constructie.

Dynamisch werken

Het afwisselen in houdingen vermindert bovendien de kans op klachten. Mocht u al last hebben van lichamelijke klachten door inactiviteit, dan zullen die bij voldoende afwisseling tussen staan en zitten verminderen. In het verleden werden deze bureaus vaak aangeschaft als er al klachten waren. Tegenwoordig worden ze ook veelvuldig preventief ingezet. Steeds meer mensen ervaren de positieve effecten van dynamisch werken.

Crew meubilair

CREW is een systeem dat een hoogwaardig design combineert met verschillende toepassingen in één productfamilie. Of het nu gaat om enkele of duo werkplekken, vergadertafels of om het gebrek aan beweging op kantoor te compenseren. Het bureausysteem CREW biedt u de basis voor modern werken en brengt de juiste dynamiek in uw werk. In combinatie met optionele mogelijkheden voor netwerken, kabelmanagement en ergonomie, wordt het CREW bureau een complete oplossing voor uw kantoorteam.

Uw eigen Palmberg Crew zit-sta bureau

De zit sta werkplek Palmberg Crew is beschikbaar in vele uitvoeringen.

 

 

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar het bureau? Of wilt u meer informatie over onze elektrisch verstelbare bureau’s? Wij geven u graag advies. Neem daarom contact met ons op of kom eens lang in de showroom.

Extra informatie

Afmeting

160×80 cm, 180×80 cm

Bladkleuren Palmberg

Acacia, Ahorn, Eiken natuur, Gedempt beuken, Geslepen aluminium, Grijs parel, Noten natuur, Superwit, Vulkaan zwart, Zandbeige

Palmberg framekleuren

Antraciet structuur, Wit aluminium, Wit structuur, Zwart structuur