Sale

Jubileumactie! Palmberg Crew T + gratis UP kruk

 825,00 1.348,00 Excl. btw

Bestel nu uw Crew-T bureau en maak gebruik van onze jubileumactie. U ontvang een gratis Up kruk ter waarde van €129 euro en krijgt ook nog eens €489 korting!

  • T-frame met compacte kolommen van 90×60 mm
  • Verstelbaar van 650 – 130 mm
  • 25 mm spaanplaat of 19 MDF
  • Botsingbescherming door easy-stop sensor
  • Breedtes 800-2000 mm, dieptes 800 -1000 mm
  • Belastbaar vermogen tot 85 kg mogelijk
  • Grote verscheidenheid aan decor kleuren
  • Standaard inklapbare zijgedeelten vanaf 1600 mm breed

Beschrijving

Het Palmberg CREW T bureau

Helder en slim. Bijzonder mooi. Het zit-sta bureau met NPR 1813.

Het Crew T bureau is aanpasbaar, rugvriendelijk en comfortabel in gebruik! Met dit bureau brengt u meer beweging in uw dagelijkse werkroutine en geniet u van een mooi gevormd T-poot-frame. Het perfecte zit-sta bureau met NPR 1813.

Een tafel die meer dan overtuigend is
Als lid van de CREW-familie past het T-model naadloos in het succesverhaal van zijn broers en zussen uit de serie. Een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding, een breed scala aan uitbreidings- en aanbouwmogelijkheden en een modern, helder, symmetrisch ontwerp maken CREW T tot een onmisbaar werkinstrument op kantoor.

CREW T betekent werken van boven naar beneden op het hoogste niveau
Bovendien zet CREW T met zijn beschikbare compacte afmetingen (breedte vanaf 800 mm), de met een druk op de knop snel verstelbare werkhoogte van 650-1300 mm met 50 mm p/s en ontelbare kleurvarianten een nieuwe standaard in elk thuiskantoor. Werk zonder compromissen. Het maakt niet uit of het nu op kantoor of thuis is.

Snel, stil, sterk en veilig
Niets is stressvoller op het werk dan lawaai. Met een maximum van een zeer aangename 40 dB, wat prettig is bij het hoog-laag bewegen, is CREW T een echte stille met een TÜV-gekeurd belastbaar vermogen van 85 kilo een echte krachtpatser op slanke benen. De Crew T is het enige bureau uit de Palmberg serie dat voldoet aan de ergonomie norm. Kies daarom voor dit zit-sta bureau met NPR1813

Volkomen gelukkig
Overigens kunnen de slanke poten snel en eenvoudig worden ingeklapt om ze naar wens te vervoeren of op te slaan. Praktischer kan het niet. Veiliger ook niet. Want dankzij de productie in Duitsland, de standaard Easy-Stop sensor, de absolute stabiliteit en de topkwaliteit van de onderdelen, biedt CREW T ook het hoogste niveau van veiligheid voor de gebruiker. Bevestigd door het GS-certificaat.

Wilt u meer informatie over dit bureau of andere zit-sta bureaus? Bekijk deze brochure crew t of neem contact met ons op!

Extra informatie

Afmeting

160×80 cm, 180×80 cm

Bladkleur

Wit met Antracietrand, Wit

Palmberg framekleuren

Antraciet structuur, Wit structuur

Andere suggesties…