Sale

NPO HomeFit Thuiswerkplek elektrisch verstelbaar

 825,00 Excl. btw

  • In hoogte verstelbaar tussen 68 – 118 cm
  • Diepte werkblad totaal 80 cm. ( blad 50 cm en top 30 cm.)
  • Breedte werkblad 95 cm.
  • Diepte kastje 30, breedte 105 en 68 hoog
  • Uit voorraad leverbaar op route.
  • Gratis verzending

Beschrijving

We blijven met zijn allen nog een tijdje thuiswerken en willen dit het liefst zo ergonomisch en gezond mogelijk doen. Het HomeFit bureau is hiervoor de perfecte oplossing. Een professionele en speciale thuiswerkplek, dat is de HomeFit thuiswerkplek! De thuiswerkplek heeft het formaat van een schoenenkastje en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

De HomeFit thuiswerkplek is een zit-sta bureau en een kast in één. Zo kun je in je woonkamer werken zoals je dat op kantoor ook gewend bent. Het bureau is in hoogte verstelbaar van 68 tot 114 cm.

Het kleine kastje wordt in een handomdraai getransformeerd tot een volwaardige werkplek. U opent de deuren en klapt het werkblad op. De bediening voor hoogteverstelling zit in het werkblad. In het kastje zit een opberggoot voor bijvoorbeeld uw laptop.

De HomeFit wordt compleet gemonteerd geleverd en heeft een korte levertijd. We leveren het bureau binnen 10 dagen bij u thuis, zo kunt u snel ergonomisch thuiswerken.

Is de HomeFit thuiswerkplek iets voor u? Of wilt u meer informatie over de HomeFit of ergonomisch thuiswerken? Neem dan contact met ons op of kom eens langs en neem een kijkje in onze showroom. Bekijk hier de uitgebreide  brochure van de HomeFit.

 

Kleuren van de HomeFit