Kantoormeubilair

Bent u op zoek naar kantoormeubilair voor uw organisatie? De Jong Kantoormeubilair heeft jarenlange ervaring met projectinrichting. Daarnaast zijn wij leverancier van nieuwe en gebruikte kantoormeubelen in Friesland e.o. Wij bieden een uitgebreid assortiment meubelen geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik.

Kantoormeubilair van topmerken

U kunt bij De Jong terecht voor advies op maat. Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing van uw vraag. Wij werken met gerenommeerde merken voor kantoorinrichting. Van complete bureauopstellingen, tot enkel een bureaustoel. Voor inrichting van de kantine of vergadermeubilair. U kunt bij ons terecht.

Wij werken o.a. met de volgende merken:

Bekijk alle merken

Bureauopstellingen

Palmberg Palmega bureauopstellingen Einzel

Nieuwe werkplek inrichten of een geheel kantoor (op)nieuw inrichten? Wij geven u graag advies om de juiste opstelling van uw werkplek te kiezen. Maak een afspraak, of

Bekijk onze bureauopstellingen

Kantoorkasten

Voor orde en ruimte op kantoor is een kantoorkast onmisbaar. Er zijn vele soorten en maten kasten beschikbaar. Van houten kasten tot stalen draaideurkasten of dossierkasten. Voor ieder type kantoorinrichting heeft De Jong de juiste type kantoorkast beschikbaar. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Ons assortiment kantoorkasten

Kantoortafels

Tafels voor op kantoor zijn er in allerlei soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit tafels waar je bij kunt staan, maar ook tafels om in een vergaderopstelling te gebruiken of als bijzettafeltje te gebruiken.

Ons assortiment kantoortafels

Kantinemeubilair

Ons assortiment kantinemeubilair