Kantoorinrichting Groningen

Specialist in moderne kantoorinrichting in Groningen, Friesland en Drenthe

Met al meer dan 20 jaar ervaring is De Jong Kantoormeubilair een professionele totaalinrichter. De Jong Kantoormeubilair heeft het inzicht uw specifieke wensen om te zetten in een goed ontwerp. Onze samenwerking staat garant voor een eerlijk advies en duidelijke afspraken. In onze showroom in Dokkum krijgt u een goed beeld van de brede en actuele collectie kantoormeubilair. Een goed ingerichte ruimte motiveert en stimuleert.

Onafhankelijk dealer in kantoormeubilair

Als onafhankelijk dealer van diverse topmerken en door het verkopen van tweedehands kantoormeubilair kunnen wij elke kantoorinrichting wens vervullen. Voor ieder budget en voor iedere ruimte hebben wij een passende oplossing. De volledige inrichting van uw kantoor, zorginstelling of school wordt afgestemd op het werkproces, de beschikbare ruimte en natuurlijk uw wensen.

Eerlijk advies, service, kwaliteit, nazorg en afspraken nakomen zijn vanzelfsprekend voor het bedrijf De Jong Kantoormeubilair. Onze collectie hoogwaardige kantoormeubelen is met veel zorg en ervaring samengesteld. De mensen van de Jong Kantoormeubilair helpen u graag verder in de showroom of bij u op locatie.

Kantoorinrichting Groningen, Friesland en Drenthe
De Jong Kantoormeubilair, uw partner voor een passende kantoorinrichting in Groningen

Kantoorinrichting in Groningen

Dokkum mag dan één van de Friese Elf Steden zijn, het ligt slechts op zo’n 20 km afstand van de provincie Groningen. De Jong kantoormeubilair richt zich daarom niet alleen op Friesland, maar ook op kantoorinrichting in Groningen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat u adviseren » Bekijk ons productaanbod »