NPO Break ronde vergadertafel

Kolompoottafel in 3 verschillende hoogten en twee verschillende diameters. Salontafel 46 cm hoog, tafel 75 cm hoog, sta-tafel 110 cm hoog.

Prijs aanvragen

Beschrijving

Ronde vergadertafel

Bent u opzoek naar een ronde vergadertafel? Kies dan voor de Break tafel van NPO. Met de kolompoot is de tafel zeer stabiel.

Uitvoeringen kolompoottafel

Bij de diameter van een tafelblad van 80 cm heeft de poot van de kolompoottafel een diameter van 46 cm. Bij de diameter van een tafelblad van 120 cm heeft de poot een diameter van 70 cm. De salontafel van 46 cm hoog is alleen verkrijgbaar met een diameter van 80 cm. Deze tafel is ook beschikbaar in de vierkante uitvoering. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Krukken

De krukken op de sfeerbeelden zijn hier te bestellen. De krukken en de tafels zijn geschikt voor meerdere ruimtes. U kunt ze toepassen in de ontvangsthal, vergaderruimte of bedrijfskantine.

Advies

Heeft u nog vragen over deze tafel met kolompoot? Of heeft u hulp of advies nodig voor het inrichten van uw bedrijfsruimte? Wij staan graag voor u klaar met vrijblijvend advies. Ook kunnen wij voor u 3D-tekeningen maken neem hiervoor contact met ons op.

Extra informatie

Frame kleur

Aluminium, Wit

Type / model

Hoogte 110 cm, Hoogte 46 cm, Hoogte 74 cm

Afmeting