Be Steady zit-sta kruk

 314,00 349,00 Excl. btw

Onderstel:

  • Zwarte voetplaat met gepolijste conus en verchroomde gasveer met zitbereik van 58-53 cm.

Zitting:

  • Stoffering ; Radio Select – Xtreme – Blazer

Opties:

  • Zwarte conus met zwarte gasveer zitbereik 58-83cm
  • Zwarte conus met zwarte gasveer zitbereik 52-71 cm
  • Gepolijste conus met verchroomde gasveer zitbereik 52-71 cm
  • Gepolijste conus met verchroomde gasveer zitbereik 43-54 cm

Geef bij bestelling de gewenste kleur door.

Beschrijving

Alle informatie over de Be Steady zit-sta kruk

De Be Steady zit-sta kruk is een bijzonder fijne, ergonomische zit-sta kruk. De kruk zorgt voor comfortabele steun én beweging op hoge en lage  zitpositie. De dynamische kruk is daarom  perfect te gebruiken in combinatie met een zit-sta bureau. Meer beweging op de werkvloer is belangrijk omdat daarmee lichamelijke klachten door inactiviteit te voorkomen. Bent u ook op zoek naar een oplossing om staan en zitten af te wisselen?

Be Steady kan op veel verschillende plekken worden ingezet. Of je nu hoog of laag wilt zitten of alleen wat ondersteuning wilt tijdens het staan , met de Be Steady kan het allemaal. Be Steady volgt de gebruiker, zorgt voor een goede zithouding en vermindert rugklachten. De dynamische zit-sta kruk vergemakkelijkt het afwisselen tussen zitten en staan. De Be Steady is beschikbaar in 3 hoogtes. Het onderstel kan worden uitgevoerd in de kleur zwart of verchroomd. Kijk hier naar een filmpje van de Be Steady.

Wilt u meer informatie over dynamisch zitten, het inrichten van uw kantoor of thuiswerkplek? Wij verzorgen een compleet advies over dynamisch werken, thuiswerken of kantoorinrichting. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom!

Be steady!

Extra informatie

Bekleding

Blazer, Radio Select, Radio Special & Xtreme