Design stoelen

Bent u op zoek naar design stoelen van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij De Jong Kantoormeubilair aan het juiste adres. Betaal niet teveel voor uw design stoel. U vindt bij ons een groot aanbod van design stoelen voor zowel binnen als buiten gebruik.

Bekijk onze designstoelen in onze showroom

In onze showroom vindt u showroommodellen, inruilcollecties en opgekochte designstoelen van hoge kwaliteit. Voor elk kantoor en elk budget bieden wij een oplossing. We hebben design stoelen in verschillende  prijssegmenten en regelmatig speciale aanbiedingen. Voor een goed en deskundig advies staan we u graag te woord.

Actueel aanbod design stoelen

Wij vernieuwen regelmatig ons aanbod design stoelen. Houdt de website in de gaten of breng een bezoek aan onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Wilt u meer informatie over een van onze producten dan kunt u contact met ons opnemen.

In ons assortiment design stoelen vindt u verschillende grote merken, zoals bijvoorbeeld Pedrali, Infiniti, Myour en Max design. Bekijk ons aanbod fraai vormgegeven design stoelen en haal design in huis tegen scherpe prijzen.  Meer weten over een van onze producten, wij vertellen u graag meer over het gewenste product.