Bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

Er is een grote verscheidenheid in bureaustoelen, of het nu een standaard bureaustoel, ARBO bureaustoel of NPR 1813 bureaustoel of een ergonomische bureaustoel is, u kunt het allemaal in onze showroom in Dokkum vinden. Het blijft lastig om een goede bureaustoel uit te zoeken graag geven wij u daar een goed advies in.

Verkeerd zitten kan leiden tot maagkrampen, hoofd-, nek-, schouder- en rugpijn

Een goede ergonomische bureaustoel geeft een goede ondersteuning tijdens het werken. Ook is het belangrijk dat u daarnaast voldoende beweegt tijdens de werkzaamheden.
Een goede bureaustoel is niet alleen belangrijk, ook uw werkhouding de hoogte van uw bureau en het instellen van uw werkplek speelt een rol. Wij kunnen u adviseren in een goede zithouding.

Bel mij


Ruim assortiment bureaustoelen

Wij zijn dealer van o.a. de merken Kohl bureaustoelen, Interstuhl bureaustoelen en ook van Béta kantoorstoelen.

Wij werken met betrouwbare en bekende merken, we hebben jaren lange ervaring met o.a. Kohl bureaustoelen, een merk waar we graag mee werken en die een groot assortiment in bureaustoelen heeft. Deze stoelen voldoen aan de strengste eisen en zijn hierop uitvoerig getest. Of het nu ARBO norm NEN of GS keurmerk, maar ook heeft Kohl de NPR 1813 bureaustoel model Multiplo.

Kohl heeft ook bureaustoelen voor extra zware personen namelijk de Selleo+ bureustoel.


Bezoek onze showroom voor een passend advies

Wilt u zeker weten dat u de juiste stoel aanschaft? Kom dan naar onze showroom in Dokkum en laat u voorlichten door een van onze specialisten. Voor een goed en deskundig advies staan we u graag te woord. Voor elk kantoor en elk budget bieden wij een passende oplossing. Is er geen standaard bureaustoel, Arbo bureaustoel , NPR bureaustoel, ergonomische stoel vraag naar de mogelijkheden voor een op maat te maken bureaustoel voor uw rugklachten, hernia.

Na een intake gesprek en werkplek onderzoek kunnen wij u adviseren voor een aangepaste stoel, of dat de u bent doorgestuurd bij de arbodienst , arts of  specialist door ernstige rugklachten, in samenwerking kunnen wij u begeleiden voor een passende oplossing.

Waar moet u op letten bij uw bureaustoel?

Het kwaliteitsverschil van een bureaustoel zit in de techniek, de schuimdikte van de zitting, de gasveer die getest moet zijn. Verder kunt u bij sommige bureaustoelen de kussens probleemloos wisselen. Ook is er een verscheidenheid aan instelbare armleggers, hoogte, diepte verstelbaar en zwenkbaar, harde of zachte armleggers. Zit er een goede instructie voor gebruik bij de bureaustoel.