Zit-sta bureau (elektrisch verstelbaar) Palmberg Crew

 1.463,00 1.528,00 Excl. btw

  • Elektrische tafel Palmberg crew
  • Diverse maten verkrijgbaar
  • Vele bladkleuren
  • Frame kleuren naar keuze
  • Levertijd +/- 5 weken
  • Andere maten op aanvraag

Vraag hier uw offerte aan

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zit-sta werkplek van Palmberg

Een volledig ergonomische werkplek met een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau maakt het mogelijk om te allen tijde moeiteloos te wisselen tussen zit- en stawerk. CREW biedt een vrij instelbaar bereik van 650-1250 mm door middel van een traploze, elektromotorische hoogteverstelling en wordt zo een volledig ergonomische werkplek.

Dynamisch werken

Door veel af te wisselen in houdingen vermindert u de kans op klachten. Mocht u al last hebben van lichamelijke klachten door inactiviteit, dan zullen die bij voldoende afwisseling tussen staan en zitten verminderen. In het verleden werden deze bureaus vaak aangeschaft als er al klachten waren. Tegenwoordig worden ze ook veelvuldig preventief ingezet. Steeds meer mensen ervaren de positieve effecten van dynamisch werken.

Crew meubilair

CREW is een systeem dat een hoogwaardig design combineert met verschillende toepassingen in één productfamilie. Of het nu gaat om enkele of duo werkplekken, vergadertafels of om het gebrek aan beweging op kantoor te compenseren – het bureausysteem CREW biedt u de basis voor modern werken en brengt de juiste dynamiek in uw werk. In combinatie met optionele mogelijkheden voor netwerken, kabelmanagement en ergonomie, wordt het CREW bureau een complete oplossing voor uw kantoorteam.

 

Crew van Palmberg in vele uitvoeringen. Bekijk hier de documentatie van crew 

Palmberg decor kleuren

Extra informatie

Afmeting

140 x 80 cm, 160 x 80 cm, 180 x 80 cm, 200 x 80 cm

Kleur blad Palmberg

Acacia, Ahorn, Atraciet parel, Eiken natuur, Gedempt beuken, Geslepen aluminium, Grijs parel, Hanf parel, Lava, Malaga eik, Merano, Noten natuur, Olijfgroen, Peren, Superwit, Teak Rubin, Toskaans noten, Vulkaan zwart, Zandbeige, Zebrano

Frame Palmberg kleuren

Antraciet structuur, Wit aluminium, Wit structuur, Zwart structuur